| sorularınız | |
|
+6yoshy-chen EcEm_GÜLÇİN eN M@Ny@K yOsHy F@Nı En Psikopat GüLçinci yoshy_ipek YoShY_N!D@ 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
YoShY_N!D@ YQSHYC!_M@NY@X_@DM!N
Mesaj Sayısı : 1073 Yaş : 29 Location : yoshy seni çok seviyorum lakap : nidoş HANGİSİ?? : **RUH HALİM** : repler... : Kayıt tarihi : 01/12/07
| Konu: Geri: sorularınız Perş. Ara. 20, 2007 10:53 pm | |
| | |
|
| |
eN M@Ny@K yOsHy F@Nı taZe hePSiji =)
| Konu: Geri: sorularınız Paz Ara. 23, 2007 2:27 am | |
| benim war adminlerim forum sitesi nasıl yapılıyo açık bir şekilde anlatırmısınız | |
|
| |
yoshy_ipek JQ*@DM!N
Mesaj Sayısı : 969 Yaş : 29 Location : iZmiR...! HePsİdEn HaNgİsİ?? : voLeyboL=)müzik! lakap : ipenq...! HANGİSİ?? : **RUH HALİM** : repler... : Kayıt tarihi : 16/12/07
| Konu: Geri: sorularınız Ptsi Ara. 24, 2007 7:37 pm | |
| güzel soru nidacım cvp senin... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1073 Yaş : 29 Location : yoshy seni çok seviyorum lakap : nidoş HANGİSİ?? : **RUH HALİM** : repler... : Kayıt tarihi : 01/12/07
| Konu: Geri: sorularınız Ptsi Ocak 07, 2008 8:46 pm | |
| anlatıyim bizim sitenin en altında crete a forum yazıo ona tıkla daha sonra free foruma tıkla gerisi kolay ama doldurulucak yerler biraz zor renk felan da seçman için zaten kendiliğinden sayfa açılıo cnm ok? | |
|
| |
yoshy_ipek JQ*@DM!N
Mesaj Sayısı : 969 Yaş : 29 Location : iZmiR...! HePsİdEn HaNgİsİ?? : voLeyboL=)müzik! lakap : ipenq...! HANGİSİ?? : **RUH HALİM** : repler... : Kayıt tarihi : 16/12/07
| Konu: Geri: sorularınız Perş. Ocak 10, 2008 9:10 pm | |
| | |
|
| |
EcEm_GÜLÇİN iLeRLeyeN hePSiJi xD
| Konu: Geri: sorularınız Ptsi Ocak 14, 2008 2:01 am | |
| çooooooooook saol bende açıcaktım çooooook işime yaradı tşk. ederim | |
|
| |
EcEm_GÜLÇİN iLeRLeyeN hePSiJi xD
| Konu: Geri: sorularınız Ptsi Ocak 21, 2008 2:10 am | |
| BİLİYORUM FLOOD OLCAK AMA BEN O KADAR KATKIDA BULUNUYOM AMA HEP TAZE ÜYETİM HALBUKİ MSJ SAYIMDA ÇOK LÜTFEN YARDIM | |
|
| |
| Konu: Geri: sorularınız Ptsi Ocak 21, 2008 10:58 pm | |
| cnm bizim seviyelerimiz zor çok msj lazım | |
|
| |
yoshy_ipek JQ*@DM!N
| Konu: Geri: sorularınız Cuma Ocak 25, 2008 11:50 pm | |
| ewt cnmm biras daha gayret gösterirsen daha iyi olabilirsin | |
|
| |
| Konu: Geri: sorularınız Cuma Şub. 08, 2008 5:27 pm | |
| İPEK EĞER ÖZEL RÜTBE ALMAMIŞ OLSAYDI TÜM YILDIZLARI DOLMUŞTU | |
|
| |
yoshy_ipek JQ*@DM!N
| Konu: Geri: sorularınız Paz Şub. 10, 2008 9:04 pm | |
| ewt 796 msjım var ztn şimdi ilk önce moddum sonra yardımcı admin oldum=) | |
|
| |
yoshy-chen taZe hePSiji =)
| Konu: Geri: sorularınız C.tesi Şub. 16, 2008 4:52 am | |
| - yoshy_ipek demiş ki:
- bnm yok cnmm
BAKIN ARKADAŞLAR ÇOK SOHBET OLUYO VEDE EĞER BU CÜMLEYİ YAZICAKSAN CNM YAZMAMANLA HİÇ Bİ FARKI YOK MSJ SAYINI YÜKSELTMEK İÇİN BÖLE ŞELER YAZMAA | |
|
| |
yoshy_ipek JQ*@DM!N
| Konu: Geri: sorularınız Perş. Şub. 21, 2008 7:51 pm | |
| tmm cnm ...ama... nese boşver! | |
|
| |
emOLuq___ €R€NC!_M@NY@X_@DM!N
Mesaj Sayısı : 511 Yaş : 29 Location : hayatım olmuş bilmece çözdükçe gördüm işkence___like a stone HePsİdEn HaNgİsİ?? : müzik dinlemek,kitap okumak foto çekmek,bilq. wakit qeçirmek,spor yapmak (jimnastik wb.) lakap : matROCK HANGİSİ?? : **RUH HALİM** : repler... : Kayıt tarihi : 01/12/07
| Konu: Geri: sorularınız C.tesi Şub. 23, 2008 2:59 am | |
| tmm jnm ama boş msj olcağı için öle demiştirr | |
|
| |
yoshy_ipek JQ*@DM!N
| Konu: Geri: sorularınız C.tesi Şub. 23, 2008 3:09 am | |
| sinir yaptım galibaa=)kötü anlamda demedim=) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 511 Yaş : 29 Location : hayatım olmuş bilmece çözdükçe gördüm işkence___like a stone HePsİdEn HaNgİsİ?? : müzik dinlemek,kitap okumak foto çekmek,bilq. wakit qeçirmek,spor yapmak (jimnastik wb.) lakap : matROCK HANGİSİ?? : **RUH HALİM** : repler... : Kayıt tarihi : 01/12/07
| Konu: Geri: sorularınız C.tesi Şub. 23, 2008 3:12 am | |
| | |
|
| |
yoshy_ipek JQ*@DM!N
| Konu: Geri: sorularınız Ptsi Şub. 25, 2008 3:23 am | |
| ewt başka yarıdma ihtiyacı olann...
ben varım...ben siteye arkaplan fln logo koydum kendi bilgimde görünüo ama arkilerimin veya diğer kişilerin bilg görünmüo=( | |
|
| |
| Konu: Geri: sorularınız Ptsi Şub. 25, 2008 6:51 pm | |
| hımm jnm snde yönetim paneli war dimiiiiiiiiii logoyuu deiştirmede şimdilikm kalsınn sorunun için wallaa sn onları imageshacktann yönetim panelindekii stilin olduğu yeree yapıştırdınmıı hatttaa logoo eğerr bndeki yönetim panelindee stil fln ordaa logolarınn olduğu yeree yapıştırcann yane eimageshacktan öle yaptıysan oluuurrr | |
|
| |
yoshy_ipek JQ*@DM!N
| Konu: Geri: sorularınız Salı Şub. 26, 2008 8:37 pm | |
| hıııı bn imageshack ten yapmıorum o yüzdne görünmüodur tmm cnm tşşkelr=) | |
|
| |
| Konu: Geri: sorularınız Çarş. Şub. 27, 2008 12:34 am | |
| ö..d deill junmmm burda sisin için warıss bnwe bütün adminlerrr ayyhh nesse siyasetçiler gibi konuştummayhh neseee ö.d | |
|
| |
| Konu: Geri: sorularınız C.tesi Nis. 05, 2008 3:22 pm | |
| | |
|
| |
SeDoYoShY C€MR€C!_M@NY@X_ @DM!N
Mesaj Sayısı : 711 Yaş : 30 Location : yasemin bnim herşeyim HePsİdEn HaNgİsİ?? : YaSeMiN AmA CmReCi AdMiNiM..... lakap : sedoş(SeDoSh) HANGİSİ?? : **RUH HALİM** : repler... : Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: sorularınız Perş. Nis. 17, 2008 12:12 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: sorularınız Cuma Nis. 18, 2008 2:15 am | |
| cnm bi msjını sildim fllod die bide eğer imsanın görünmesini istiyorsan seçeneklerde her zaman imsamı sona ekle var ona evet diycen | |
|
| |
SeDoYoShY C€MR€C!_M@NY@X_ @DM!N
Mesaj Sayısı : 711 Yaş : 30 Location : yasemin bnim herşeyim HePsİdEn HaNgİsİ?? : YaSeMiN AmA CmReCi AdMiNiM..... lakap : sedoş(SeDoSh) HANGİSİ?? : **RUH HALİM** : repler... : Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: sorularınız C.tesi Nis. 19, 2008 9:24 pm | |
| sil ama flood fala ndeğil | |
|
| |
| Konu: Geri: sorularınız Paz Nis. 20, 2008 1:08 am | |
| bu arada tekrar anlatiim profilden seçeneklere gireceksin orda her zaman imsamı sona ekle var onda ewte tıklıycaksın | |
|
| |
| sorularınız | |
|