| LÜTFEN!!!! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
SeDoYoShY C€MR€C!_M@NY@X_ @DM!N
Mesaj Sayısı : 711 Yaş : 30 Location : yasemin bnim herşeyim HePsİdEn HaNgİsİ?? : YaSeMiN AmA CmReCi AdMiNiM..... lakap : sedoş(SeDoSh) HANGİSİ?? : **RUH HALİM** : repler... : Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: LÜTFEN!!!! Perş. Mayıs 15, 2008 12:06 am | |
| ya arkadaşlar farkında mısınız bilmiyom ama sitedeki üyeler artık konulara hatta siteye girmiyo ayrıca hande de girmiyo lütfen biraz dikkatli olun ya hiç olmazsa üye bari kazandırın siteye!!! | |
|
| |
cemre_pınar_aşkı En Cemreci Loqum Mod
Mesaj Sayısı : 301 HePsİdEn HaNgİsİ?? : CeMrEm AşKıM NeFeSiM HeRŞeYim SeNi nE KaDaR ÇOk SeVdİĞİmİ aNLataMaM.. repler... : Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: LÜTFEN!!!! Perş. Mayıs 15, 2008 7:06 pm | |
| tamamm cnmm ben zaten gerçekten hepp çalışıyorum | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 711 Yaş : 30 Location : yasemin bnim herşeyim HePsİdEn HaNgİsİ?? : YaSeMiN AmA CmReCi AdMiNiM..... lakap : sedoş(SeDoSh) HANGİSİ?? : **RUH HALİM** : repler... : Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: LÜTFEN!!!! Perş. Mayıs 15, 2008 9:05 pm | |
| tmm ama diğer üyelere baksana toplasan 10 anca eder neyse bu konuyu kilitliyom | |
|
| |
yoshy_ipek JQ*@DM!N
Mesaj Sayısı : 969 Yaş : 29 Location : iZmiR...! HePsİdEn HaNgİsİ?? : voLeyboL=)müzik! lakap : ipenq...! HANGİSİ?? : **RUH HALİM** : repler... : Kayıt tarihi : 16/12/07
| Konu: Geri: LÜTFEN!!!! Perş. Mayıs 15, 2008 9:20 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: LÜTFEN!!!! Perş. Mayıs 15, 2008 9:23 pm | |
| ama girincede bn böleyim bn şöleyim demeye başlıyo böylece forum kirliliği oluyo kanımca... | |
|
| |
yoshy_ipek JQ*@DM!N
Mesaj Sayısı : 969 Yaş : 29 Location : iZmiR...! HePsİdEn HaNgİsİ?? : voLeyboL=)müzik! lakap : ipenq...! HANGİSİ?? : **RUH HALİM** : repler... : Kayıt tarihi : 16/12/07
| Konu: Geri: LÜTFEN!!!! Perş. Mayıs 15, 2008 9:24 pm | |
| e ztn biz forum kirliliği yapmaın die uyarıyoruz ama.... | |
|
| |
| Konu: Geri: LÜTFEN!!!! Perş. Mayıs 15, 2008 9:25 pm | |
| uyarıncada mesaj sayını arttırmış gibi oluyon | |
|
| |
emOLuq___ €R€NC!_M@NY@X_@DM!N
Mesaj Sayısı : 511 Yaş : 29 Location : hayatım olmuş bilmece çözdükçe gördüm işkence___like a stone HePsİdEn HaNgİsİ?? : müzik dinlemek,kitap okumak foto çekmek,bilq. wakit qeçirmek,spor yapmak (jimnastik wb.) lakap : matROCK HANGİSİ?? : **RUH HALİM** : repler... : Kayıt tarihi : 01/12/07
| Konu: Geri: LÜTFEN!!!! Perş. Mayıs 15, 2008 11:38 pm | |
| iide bnim bilq. 2 haftadıor bosuk elimde olsa girerim jnm format atıldı hepsi resimlerimde silindi ztn | |
|
| |
YoShY_N!D@ YQSHYC!_M@NY@X_@DM!N
Mesaj Sayısı : 1073 Yaş : 29 Location : yoshy seni çok seviyorum lakap : nidoş HANGİSİ?? : **RUH HALİM** : repler... : Kayıt tarihi : 01/12/07
| Konu: Geri: LÜTFEN!!!! Cuma Mayıs 16, 2008 11:17 pm | |
| tm m bende diom hande mutlaka girer jnm bundan sonra aksatmazsın dimi?? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 511 Yaş : 29 Location : hayatım olmuş bilmece çözdükçe gördüm işkence___like a stone HePsİdEn HaNgİsİ?? : müzik dinlemek,kitap okumak foto çekmek,bilq. wakit qeçirmek,spor yapmak (jimnastik wb.) lakap : matROCK HANGİSİ?? : **RUH HALİM** : repler... : Kayıt tarihi : 01/12/07
| Konu: Geri: LÜTFEN!!!! C.tesi Mayıs 17, 2008 3:49 pm | |
| yha nie öle diosunus nie aksatim yhaaaaaaaaa, 2 haftadır bi,lq. bosuktu diom yha aşkolsun | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1073 Yaş : 29 Location : yoshy seni çok seviyorum lakap : nidoş HANGİSİ?? : **RUH HALİM** : repler... : Kayıt tarihi : 01/12/07
| Konu: Geri: LÜTFEN!!!! C.tesi Mayıs 17, 2008 3:54 pm | |
| jnm beni yanlış anladın nese sen ztn girersin sen ben senin gireceğini biliomm | |
|
| |
| Konu: Geri: LÜTFEN!!!! C.tesi Mayıs 17, 2008 4:19 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: LÜTFEN!!!! Perş. Mayıs 22, 2008 12:58 am | |
| özür dülerim o zmn ama diğer üyeler yok hatta çzğlayla zeynepte yoklar | |
|
| |
| Konu: Geri: LÜTFEN!!!! C.tesi Mayıs 24, 2008 6:44 pm | |
| tmm ö.d üye saymısı artttırınca yni adminler seççcez hatta, bnje cemreci admin ipeq ossunn | |
|
| |
| Konu: Geri: LÜTFEN!!!! Çarş. Mayıs 28, 2008 3:14 am | |
| kızlar ztn cemreci admin değişti eğer gülçincide girmesse onuda değiştircez!!! | |
|
| |
| Konu: Geri: LÜTFEN!!!! Çarş. Mayıs 28, 2008 11:15 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: LÜTFEN!!!! Cuma Mayıs 30, 2008 1:28 am | |
| çok giren bir üe ama yoqqi | |
|
| |
| LÜTFEN!!!! | |
|